Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator


Nyheter


Driften tar aktivt avstånd från s.k. kapade BRF:er

Driften v√§rnar om respekt f√∂r de grundl√§ggande fri- och r√§ttigheterna vi har i Europa. Vi tar aktivt avst√•nd fr√•n ekonomisk brottslighet & mobbning. V√•r policy √§r att vi inte g√∂r aff√§rer med BRF-f√∂reningar som styrs av s.k. BRF-kapare i det fenomenet som kallas BRF-kapningar. Att m√•nga som bor i Sverige lever under diktaturliknande f√∂rh√•llanden √§r fullkomligt oacceptabelt och vi tycker att det √§r obergripligt att vissa m√§nnsikor tycker att de har r√§tten att bete sig som om de √§ger andra m√§nniskor. Mer info hos v√•r samarbetspartner Bostadssajten.se.

Både Solna Polis och Åklagarmyndigheten i Sverige har bistått hjälp till denna kriminaliteten genom att ge ett frikort till BRF:er genom att neka att människor kan anmäla brottsligheten.

Detta beteende √§r olagligt i EU d√§r "alla har r√§tt till en juridisk l√∂sning". Det drabbar √§ven driften projektet d√• huvud√§garen har trakkaserats s√• pass mycket att han har varit tvungen att l√§gga ner projektet. Ett projekt som  omfattade flera f√∂retag och m√•nga tusentals arbetstimmar som √§r nu f√∂rlorade.

Kapningen i Driften huvudägarens BRF fortsätter trots att det är olagligt att kapa en BRF sedan den 1:a januari 2023 men varken polisen eller åklagarmyndigheten bryr sig utan stödjer kaparna med förnyade trakasserier mot en oskyldig familj. Detta lär spela ut sig i Strasbourg innan det tar slut.

Uppdatering: Polisen tog emot polisanmälningar, anmälde sig själva för tjänstefel men det har lagts ner av åklagarmyndigheten pga det går inte att få reda på vem som jobbade hos polisen en viss dag. (!!!) När polisanmälan togs emot blev driften.se ägaren informerad "vi kommer inte att utreda det ändå!". Det vid skrivande stunden av en som tar emot anmälan.

Sveriges rättsläge är kass. Denna idioti drabbar hela samhället, entreprenörskapet samt är riktad oftast mot invandrare och handlar om olaga diskriminering.
Nytt 


Cleaners.se

Snart lanseras Cleaners.se. Vi har fulländat våra rengöringstekniker och garanterar resultatet. Vi är specialiserade på städning av kontor samt andra lokaler såsom hus- och lägenhetsstädning, restauranger, dagis, kliniker, flyttstädning, och utflyttningsstädning.Läs mer på cleaners.se

Vi söker företag till flera områden

Vi s√∂ker f√∂retag som levererar h√∂gkvalitativa tj√§nster, och som kan ta sig an uppdrag inom specifika geografiska omr√•den. Platserna √§r begr√§nsade. Det √§r ett plus om ni svarar i telefonen dygnet runt men inget krav. De f√∂retag som har jourtj√§nsterna kommer att marknadsf√∂ras lite ...
Utvalda företag


Svenska Trähus AB

Svenska Trähus AB

Vi bygger din ekologiska husstomme.Svenska Trähus har husstommar i många storlekar och former. ...
Enskede fönsterkonsult AB

Enskede fönsterkonsult AB

Enskede fönsterkonsult säljer och monterar nya fönster med bästa tänkbara kvalité.Vi har lång ...
Allbyggarn i Karlskoga AB

Allbyggarn i Karlskoga AB

Allbyggarn i Karlskoga AB är ett modernt byggföretag med en lokal och personlig ...
Södregårds Rör & Maskin AB

Södregårds Rör & Maskin AB

Företaget startades 1980 av Bengt Svensson och drivs idag av Bengt och Olof ...
Grums Mark AB

Grums Mark AB

Vår verksamhet består av gräv och schaktarbeten, vinterväghållning samt försäljning av jord & ...

Logga in


Användarnamn:
Lösenord:

Glömt lösenord?